Besøg vores nye hjemmeside http://eksvcumulus.dk/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pt" align=left>  

 

 

 

Velkommen til Skive Svæveflyveklub


Vi er en lille svæveflyveklub som flyver fra Skive kommunes offentlige flyveplads i Vinkel. Dette har vi gjort siden 1977.

Hvis du går rundt med en lille svæveflyver i maven, så kom ud på flyvepladsen og snak med os eller kontakt vores kontakt personer. Vi flyver skoleflyvning hver onsdag aften fra kl. 18.00 og om én dag hver weekend, efter briefing kl. 10.00 i perioden fra først i april til sidst i oktober. Hvor lang tid tager det så at lære at flyve sådan et svævefly: For at få lov til at flyve solo skal man have en lægeerklæring på at man har et normalt helbred.

Selve skolingen tager, hvis man er aktiv ca. halvandet år. For at man kan få udstedt sit certifikat, er det nødvendigt at man tager en teoriprøve, vi køre derfor S-teori kursus i vinter halvåret. Hvad koster det så at svæveflyve: Når man skal lære at flyve er der nogle enegangs udgifter, uddannelseslogbog, gebyr til prøver og indskud i flyveklubben, Se de aktuelle takster, ved at klikke på priser til højre.

Vi har for bedre at kunne planlægge flyvedagen lavet en interaktiv kalender, hvor det er muligt at melde sin ankomst. Hvis man som besøgende gør dette, vil det øge muligheden for at man kan få en flyvetur. Når man skriver noget på vores kalender så bedes man vælge et password, dette har den funktion at det muliggør at du har mulighed for at ændre eller slette den besked som du har lagt ind på kalenderen.

Hvis du har yderligere spørgsmål som vores hjemmeside ikke besvare, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen. Tryk på "Bestyrelse" i højre sidde for at se navnene med tilhørende telefonnumre.

Kontakt os på klub@termikhat.dk

 

 

 

     

Skive Svæveflyveklub CVR. nr. 32211429